Helium ballonnen

Simons-balloons

Helium ballonnen

Er is bijna niets mooier dan een heliumballon

Een heliumballon blijft ongeveer 12 uur zweven. De heliumballonnen van Simons-Balloons zijn milieuvriendelijk en 100% biologisch afbreekbaar.

Heliumgevulde latex ballonnen zijn vanaf 1 stuks bij ons te verkrijgen. Heliumgevulde latex ballonnen blijven ca. 12 uur zweven. Wilt u een langere zweeftijd, dat kan dan wordt deze door ons bewerkt voor € 0.25 per ballon (de zweeftijd is dan ca. 3-4 keer langer)

De losse helium gevulde latex ballonnen worden standaard met een lintje geleverd. Vaak worden helium ballonnen door ons verwerkt in ballontrossen of als tafeldecoratie bij uw feest.

Uit respect voor het milieu leveren wij GEEN ballonnen meer voor oplatingen.

  • Heliumballon per stuk (ca. 12 uur zweeftijd), vanaf 50 stuks 10% korting                               €  1.85
  • Heliumballonnen als tafeldecoratie (3 stuks) incl. ballongewicht (bruikleen)                           €  6.00
  • Heliumballonnen Party (tros 7 stuks) incl. ballon Deco-vloergewicht (bruikleen)                    € 13.50
  • HeliumBallon Mega Party (Topballon) incl.ballon Deco-vloergewicht (bruikleen)                    € 17.50

Genoemde prijzen zijn Exclusief BTW

De vermelde prijzen gelden voor standaard latex ballonnen, metallic-/chrome- of bedrukte-ballonnen etc. prijs op aanvraag.

Heeft u zelf nog ideeën. Daar maken we graag een op maat gemaakte offerte voor. 

Helium ballonnen
Helium ballonnen
Helium ballonnen

Ervaring

Al meer dan 5 jaar werkzaam in deze branche en leer nog iedere dag bij!

Professioneel

Het juiste materiaal en de kennis smelten samen

Gemotiveerd

Samen maken we er een feest van!

simons-balloons

Neem contact op voor meer informatie

Simons-Balloons.nl

Veel gestelde vragen

Onze leverancier heeft een heel groot assortiment, vrijwel alle denkbare kleuren zijn mogelijk.In een ballonnenboog kunnen maximaal 4 verschillende kleuren verwerkt worden. Bij een ballonzuil kunt u voor het onderste gedeelte ook kiezen uit maximaal 4 kleuren en de topballonkleur is naar eigen keuze.Vaak worden de kleuren gekozen die passen bij de huisstijl (logo) van het bedrijf. Of de kleur die bij het thema past!

Wij houden als gemiddelde  2 tot 5 dagen buiten en 7 tot 14 dagen binnen aan (dit is afhankelijk van de weersomstandigheden)  Dit is namelijk de periode dat onze ballonnen zich mooi en sterk  houden en de decoratie de juiste uitstraling heeft, wanneer u de ballondecoratie langer laat staan zullen de ballonnen de glans en sterkte verliezen. 

Let op!  Hartje zomer bij veel zon en hoge temperaturen kan het  zijn dat de ballondecoratie maar één tot twee dagen houdbaar is. 

Bij zeer warm weer adviseren wij lichte kleuren ballonnen te gebruiken.

Helium is een niet-brandbaar. Een standaard (latex) ballon gevuld met helium blijft 14 tot 18 uur zweven. Op verzoek kunnen wij de ballonnen ook behandelen met Hi-float (dit is een speciale vloeistof waarmee wij de ballonnen bewerken) dan wordt de zweefduur verlengd met ongeveer 4 dagen en soms zelfs langer. Hartjesballonnen 12 inch. hebben een zweeftijd van ca. 8 uur na behandeling met Hi-float wordt de zweeftijd tot circa 1 dag verlengd .

Voor ballondecoratie maken wij gebruik van verschillende materialen, zoals frames en parasolvoeten voor onze bogen en zuilen. Ballongewichten voor heliumdecoraties. Deze zijn in bruikleen, en worden door ons weer opgehaald (tenzij anders besproken). Bij beschadiging of verdwijning wordt dit in rekening gebracht.

Wij zijn in principe geen leverancier van losse ballonnen, we houden geen grote voorraden aan, hierdoor houden we versgraad hoog. Indien voorradig kunt u altijd informeren.

De latexballonnen die we gebruiken zijn kwaliteitsballonnen van het merk Sempertex en zijn 100% biologisch afbreekbaar. Uit respect voor het milieu leveren wij GEEN ballonnen meer voor oplatingen.

De pilaren worden voor buitengebruik standaard geleverd met een stabiel frame met zware voeten. Bij normale weersomstandigheden (max. windkracht 3) is vastzetten niet nodig en kan de pilaar eenvoudig door 1 persoon naar binnen en naar buiten gezet worden.

Simons-balloons.nl

Neem contact op

Wilt u persoonlijk advies? Mail ons.

BTW nummer NL 001829679B70
KVK nummer 76412822