Ballonnenpilaar

Simons-balloons

Ballonpilaar

De ballonpilaar

Een ballonpilaar springt altijd in het oog.

De ballonpilaar wordt vaak onderschat. Deze pilaar kan meer attentie waarde hebben dan de populaire ballonnenboog. De grote topballon bovenop een pilaar kan gebruikt worden om het thema weer te geven. Er zijn diverse thema’s, leeftijden en huwelijksballonnen die boven op een pilaar gebruikt kunnen worden.

Simons-Balloons gebruikt uitsluitend de allerbeste materialen. Onze ballonnen zijn biologisch afbreekbaar.

Er is bij ons keuze uit veel verschillende kleuren ballonnen. Ook parelmoer en metallic kleuren zijn natuurlijk mogelijk. Een standaard pilaar mag uit maximaal 4 kleuren bestaan. Wilt u meer kleuren verwerken of heeft u zelf andere ideeën ? Dat is geen probleem, wij maken graag een offerte op maat.

De topballon kunnen we ook laten bedrukken (elders bij een ballondrukkerij), hier geldt wel een langere levertijd voor en moeten we een offerte op maat voor u maken.

Bezorgen en gebruik van een ballonpilaar.

Een ballonpilaar wordt door ons kant en klaar op locatie bezorgd. De pilaar wordt voor buitengebruik standaard geleverd met een stabiel frame met zware voeten. Bij normale weersomstandigheden is vastzetten niet nodig en kan de pilaar eenvoudig door 1 persoon naar binnen en naar buiten gezet worden.

  • Ballonnenzuil standaard (zonder topballon) 1.70 of 2 meter hoog                                    € 32.50
  • Ballonnenzuil De Luxe (inclusief topballon) ca. 2.20 meter hoog                                       € 37.50
  • Ballonnenzuil Exclusief (met mini ballonnen+topballon) ca. 2.20 meter hoog                   € 45.00
  • Ballonnenzuil mini ca. 1 meter hoog                                                                                   € 22.50

Genoemde prijzen zijn Exclusief B.T.W.

De vermelde prijzen gelden voor standaard latex ballonnen, metallic-/chrome- of bedrukte-ballonnen etc. prijs op aanvraag.

Heeft u zelf nog ideeën. Daar maken we graag een op maat gemaakte offerte voor.   

ballonpilaar zwart-geel
foto's 2019 05 467 png

Ervaring

Al meer dan 5 jaar werkzaam in deze branche en leer nog iedere dag bij!

Professioneel

Het juiste materiaal en de kennis smelten samen

Gemotiveerd

Samen maken we er een feest van!

simons-balloons

Neem contact op voor meer informatie

Simons-Balloons.nl

Veel gestelde vragen

Onze leverancier heeft een heel groot assortiment, vrijwel alle denkbare kleuren zijn mogelijk.In een ballonnenboog kunnen maximaal 4 verschillende kleuren verwerkt worden. Bij een ballonzuil kunt u voor het onderste gedeelte ook kiezen uit maximaal 4 kleuren en de topballonkleur is naar eigen keuze.Vaak worden de kleuren gekozen die passen bij de huisstijl (logo) van het bedrijf. Of de kleur die bij het thema past!

Wij houden als gemiddelde  2 tot 5 dagen buiten en 7 tot 14 dagen binnen aan (dit is afhankelijk van de weersomstandigheden)  Dit is namelijk de periode dat onze ballonnen zich mooi en sterk  houden en de decoratie de juiste uitstraling heeft, wanneer u de ballondecoratie langer laat staan zullen de ballonnen de glans en sterkte verliezen.

Let op!  Hartje zomer bij veel zon en hoge temperaturen kan het  zijn dat de ballondecoratie maar één tot twee dagen houdbaar is.

Bij zeer warm weer adviseren wij lichte kleuren ballonnen te gebruiken.

Helium is een niet-brandbaar. Een standaard (latex) ballon gevuld met helium blijft 14 tot 18 uur zweven. Op verzoek kunnen wij de ballonnen ook behandelen met Hi-float (dit is een speciale vloeistof waarmee wij de ballonnen bewerken) dan wordt de zweefduur verlengd met ongeveer 4 dagen en soms zelfs langer. Hartjesballonnen 12 inch. hebben een zweeftijd van ca. 8 uur na behandeling met Hi-float wordt de zweeftijd tot circa 1 dag verlengd .

Voor ballondecoratie maken wij gebruik van verschillende materialen, zoals frames en parasolvoeten voor onze bogen en zuilen. Ballongewichten voor heliumdecoraties. Deze zijn in bruikleen, en worden door ons weer opgehaald (tenzij anders besproken). Bij beschadiging of verdwijning wordt dit in rekening gebracht.

Wij zijn in principe geen leverancier van losse ballonnen, we houden geen grote voorraden aan, hierdoor houden we versgraad hoog. Indien voorradig kunt u altijd informeren.

De latexballonnen die we gebruiken zijn kwaliteitsballonnen van het merk Sempertex en zijn 100% biologisch afbreekbaar. Uit respect voor het milieu leveren wij GEEN ballonnen meer voor oplatingen.

De pilaren worden voor buitengebruik standaard geleverd met een stabiel frame met zware voeten. Bij normale weersomstandigheden (max. windkracht 3) is vastzetten niet nodig en kan de pilaar eenvoudig door 1 persoon naar binnen en naar buiten gezet worden.

Simons-balloons.nl

Neem contact op

Wilt u persoonlijk advies? Mail ons.

BTW nummer NL 001829679B70
KVK nummer 76412822