Decoraties
en
toebehoren

Ballonnenslinger

Ballonnenslinger

De ballonslinger is een opvallende decoratie. Veel gebruikt bij bedrijfsfeesten of aan de gevel van een winkelpand, opvallend en minder gevoelig voor vandalisme. Er is voor de slingers keuze uit meer dan veel verschillende kleuren ballonnen.

  • Ballonnenslinger per meter (vanaf 3 meter) €10.00
  • Ballonnentros (6 ballonnen) bijvoorbeeld straatlantaarnversiering € 2.50
  • 4 Afzetpaaltjes kleur chrome met rood koord (borg 40 euro) huur per dag €20,00
  • 2 Statafels kleur antraciet (blad 85 cm) (borg 50 euro) huur per dag €15,00

Ballonnenhart

Voor je geliefde, bij een huwelijk of een uitvaart (altijd in ons hart)

  • Ballonnenhart €45.00
Ballonnenhart
chrome balloons

Chrome ballonnen

Chrome ballonnen zorgen dankzij de glans voor veel glamour en glitter. Kies voor chrome ballonnen als versiering voor een verjaardag, themafeest, jubileum of een huwelijk waar wat extra glans niet mag ontbreken.

Simons-balloons.nl

Fotoalbum

Ballonnenslinger
Ballon

Slinger

Het leven is één feest je moet zelf de slinger ophangen!

ballonbloem geel-groen-rood
Ballon

Bloem

Hier wordt je vrolijk van!

chrome ballonnen 720-720
Ballon

Chrome ballonnen

De nieuwe generatie ballonnen, gewoon sjiek!

foto's 2019 05 467 png
rianne seuren
Helium ballonnen
simons-balloons

Neem contact op voor meer informatie

Simons-Balloons.nl

Veel gestelde vragen

Onze leverancier heeft een heel groot assortiment, vrijwel alle denkbare kleuren zijn mogelijk. In een ballonnenboog kunnen maximaal 4 verschillende kleuren verwerkt worden. Bij een ballonzuil kunt u voor het onderste gedeelte ook kiezen uit maximaal 4 kleuren en de topballonkleur is naar eigen keuze. Vaak worden de kleuren gekozen die passen bij de huisstijl (logo) van het bedrijf. Of de kleur die bij het thema past!

Wij houden als gemiddelde 2 tot 5 dagen buiten en 7 tot 14 dagen binnen aan (dit is afhankelijk van de weersomstandigheden). Dit is namelijk de periode dat onze ballonnen zich mooi en sterk  houden en de decoratie de juiste uitstraling heeft, wanneer u de ballondecoratie langer laat staan zullen de ballonnen de glans en sterkte verliezen. 

Let op!  Hartje zomer bij veel zon en hoge temperaturen kan het  zijn dat de ballondecoratie maar één tot twee dagen houdbaar is. Bij zeer warm weer adviseren wij lichte kleuren ballonnen te gebruiken.

Helium is een niet-brandbaar. Een standaard (latex) ballon gevuld met helium blijft 14 tot 18 uur zweven.

Op verzoek kunnen wij de ballonnen ook behandelen met Hi-float (dit is een speciale vloeistof waarmee wij de ballonnen bewerken) dan wordt de zweefduur verlengd met ongeveer 4 dagen en soms zelfs langer. Hartjesballonnen 12 inch. hebben een zweeftijd van ca. 8 uur na behandeling met Hi-float wordt de zweeftijd tot circa 1 dag verlengd .

Voor ballondecoratie maken wij gebruik van verschillende materialen, zoals frames en parasolvoeten voor onze bogen en zuilen. Ballongewichten voor heliumdecoraties. Deze zijn in bruikleen, en worden door ons weer opgehaald (tenzij anders besproken). Bij beschadiging of verdwijning wordt dit in rekening gebracht.

Wij zijn in principe geen leverancier van losse ballonnen, we houden geen grote voorraden aan, hierdoor houden we versgraad hoog. Indien voorradig kunt u altijd informeren.

De latexballonnen die we gebruiken zijn gemaakt van het merk Sempertex en zijn 100% biologisch afbreekbaar. Uit respect voor het milieu leveren wij geen ballonnen meer voor oplatingen.

De pilaren worden voor buitengebruik standaard geleverd met een stabiel frame met zware voeten. Bij normale weersomstandigheden(max. windkracht 3) is vastzetten niet nodig en kan de pilaar eenvoudig door 1 persoon naar binnen en naar buiten gezet worden.

Simons-balloons.nl

Neem contact op

Wilt u persoonlijk advies? Mail ons.

BTW nummer NL 001829679B70
KVK nummer 76412822